MFR STUDIO

studio puitis jalanan
 
IndeksFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Share | 
 

 novel online yang kira best

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
mfr



Jumlah posting: 295
Registration date: 06.05.07

PostSubyek: novel online yang kira best   Mon May 07, 2007 1:29 am

mari kongsi link dan sikit reviu mengenai laman-laman novel online yang korang rasa best.. aku pernah baca satu novel online ni.. walopun belum siap lagi sepenuhnya dan hanya sebahagian je dipaparkan.. tapi gaya bahasa dan penceritaannya amat tersendiri hingga buat aku yang serius pun boleh tergelak-gelak... itulah dia novel skooterku nurkasihmu...

ni link novel skooter tu karangan Rusydee seorang kamen rider black..

http://myeverything.blogdrive.com/

selamat mebaca dan mentertawakan penulisnya yang kelakau..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://contengmfr.blogspot.com/
JamZ



Jumlah posting: 9
Age: 29
Localisation: Bilik Aku
Registration date: 17.01.08

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Thu Jan 17, 2008 1:48 pm

Menarik.

Ni aku taruk satu link, macam best jugak la, tapi tak da la sampai ketawa lmao or lol or rofl.

http://rnysa.blogdrive.com/

Bekas budak SERATAS ngan Jepun ni, ntah ntah kau kenal, Fakhrul.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ammiralmujahid.esasterawan.net
JamZ



Jumlah posting: 9
Age: 29
Localisation: Bilik Aku
Registration date: 17.01.08

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Thu Jan 17, 2008 1:54 pm

Dan ini satu lagi. Tapi aku tak sempat baca pun, banyak sangat. Aman yang cadangkan ni. Kalau korang nak baca, bacalah.

http://www.penulisan2u.blogspot.com/
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ammiralmujahid.esasterawan.net
mfr



Jumlah posting: 295
Registration date: 06.05.07

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Thu Jan 17, 2008 6:38 pm

JamZ wrote:
Menarik.

Ni aku taruk satu link, macam best jugak la, tapi tak da la sampai ketawa lmao or lol or rofl.

http://rnysa.blogdrive.com/

Bekas budak SERATAS ngan Jepun ni, ntah ntah kau kenal, Fakhrul.

oh kak nisah. aku janji nak adaptasi novel radha jadi komik. aku tak buat lagi. kesian akak tu dah lama tunggu nak baca.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://contengmfr.blogspot.com/
JamZ



Jumlah posting: 9
Age: 29
Localisation: Bilik Aku
Registration date: 17.01.08

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Thu Jan 17, 2008 8:40 pm

Wah, iya? Hebat hebat. Boleh la kami baca first draftnya nanti.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ammiralmujahid.esasterawan.net
good_Girl



Jumlah posting: 8
Registration date: 30.11.07

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Tue Mar 25, 2008 11:02 am

klakanye laki pon bace novel jiwang2...:p
novel2 ni sume lagha...haha Laughing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mfr



Jumlah posting: 295
Registration date: 06.05.07

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Tue Apr 01, 2008 3:01 pm

kohkohkoh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://contengmfr.blogspot.com/
faRahasniE



Jumlah posting: 2
Registration date: 17.06.08

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Tue Jun 17, 2008 3:39 am

sy pon nk share gk 1 cite ni

ISABELLA
sebuah novel berdasarkan kajian perbandingan Islam dan Kristian
oleh Maulana Mohammad Saeed
terjemahan Abdullah Hussain


[url]http://masjid.phpbb24.com/forum/viewtopic.php?t=288&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=657d1335679f096f3ce98821cf76ed49
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
faRahasniE



Jumlah posting: 2
Registration date: 17.06.08

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Tue Jun 17, 2008 3:45 am

http://masjid.phpbb24.com/forum/viewtopic.php?t=288&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=657d1335679f096f3ce98821cf76ed49
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mfr



Jumlah posting: 295
Registration date: 06.05.07

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Wed Jun 18, 2008 11:42 am

oh ada bahasa melayu rupanya isabella ni.

kawan saya pernah cadang novel yang sama dulu.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://contengmfr.blogspot.com/
admin
Admin


Jumlah posting: 56
Registration date: 06.05.07

PostSubyek: Re: novel online yang kira best   Wed Dec 02, 2009 6:34 am

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mfrstudio.board-realtors.com
 

novel online yang kira best

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

 Similar topics

-
» Aku yang Memilihmu
» Ada Yang Punya Id zeRo ?? (Zeus RO)
» Model yang canggih
» Rollercoaster Bugil...Ada yang mau ikut ???
» Petualangan Iznogoud Yang Tersohor

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
MFR STUDIO ::  :: -