MFR STUDIO

studio puitis jalanan
 
IndeksFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin

Share | 
 

 Jangan klik.

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
JamZ



Jumlah posting : 9
Age : 31
Localisation : Bilik Aku
Registration date : 17.01.08

PostSubyek: Jangan klik.   Thu Jan 17, 2008 1:10 pm

FAkhrul, apa khabar weh? Lama gila menyepi. Tak tau pulak tulang tangan kau patah. Time kerja pulak tu!!! Adoi, kalau kau mati time tu, mati syahid insyaAllah.

Semalam tarikh lahir kau, aku tak tau la nak wish ko ke tak, nampak macam jambu pulak rasa. Moga kau dapat apa yang kau carik.

So kepada yang lain yang klik juga walaupun aku kata jangan klik, salam perkenalan. Aku kenal mr mfr sorang je kat sini. Member baik aku ni!! Hahaha..(aku quote sorang kawan aku yang cadangkan aku masuk forum ni, dia kata- kan fakhrul kawan baik kau?)

So, selamat berkenalan semua yang klik! nama aku JamZ, asal daripada perkataan JamZuriAmmir Bahauddin.

Selamat menulis semua, aku gembira membaca. Moga bermanfaat.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ammiralmujahid.esasterawan.net
mfr



Jumlah posting : 295
Registration date : 06.05.07

PostSubyek: Re: Jangan klik.   Thu Jan 17, 2008 5:35 pm

oh. ingat tarikh lahir aku.. hebat.. kira tahun ni budak seratas yg wish aku dah meningkat sorang lagilah. 2 tahun berturut2 org yg sama je wish tepat jam 12 jepun, sarah (sbb tarikh lahir dia jugak) dan azizah (sebab lepas dia wish sarah, dia teringat aku pulak). ni mesti ko sbb ingat sarah punya tarikh jugak nih. hebat pengaruh sarah nih. apa-apapun, aku tak wish ko selamat bertunang lagi. selamat bertunang dan kawen! huhu.. selamat datang ke forum aku yg bebas, liberal dan tak ada peraturan ni, kecuali peraturan diri masing2.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://contengmfr.blogspot.com/
JamZ



Jumlah posting : 9
Age : 31
Localisation : Bilik Aku
Registration date : 17.01.08

PostSubyek: Re: Jangan klik.   Thu Jan 17, 2008 7:43 pm

Takla, aku ingat serentak tarikh lahir kau dan Sarah, sejak dulu lagi. Lagipun nama korang dekat dekat, MFR dan SFR, susah aku nak pisahkan.

TApi tahun ni advance sikit ada wish sebab aku jumpa forum ni.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.ammiralmujahid.esasterawan.net
admin
Admin


Jumlah posting : 56
Registration date : 06.05.07

PostSubyek: Re: Jangan klik.   Thu Dec 03, 2009 1:43 am

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://mfrstudio.board-realtors.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Jangan klik.   Today at 1:47 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Jangan klik.
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» JANGAN SUKA MINUM EXTRA JOSS DKK
» 'Boleh Nikah Muda Tapi Jangan Buru-buru Hamil'
» Asal Usul Tempe
» Menu Tikus
» Jangan Panik.....

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
MFR STUDIO :: SOSIAL :: UKHUWWAH-
Navigasi: